Nem tette zsebre a brit kormányfő, amit az emberektől kapott a bohóckodásért + videó

„Ennek az országnak vezetőre van szüksége, nem egy bohócra.”

Forrás: Mandiner2023. 12. 27. 8:29
SUNAK, Rishi
London, 2023. december 11. Rishi Sunak brit miniszterelnök érkezik a koronavírus-járvány kezelését vizsgáló bizottság elõtti meghallgatására Londonban 2023. december 11-én. MTI/EPA/Andy Rain Fotó: Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Paródiát készített a Reszkessetek, betörők! című filmről a brit kormányfő hivatala, a főszerepet maga Rishi Sunak, a 2022 novemberében hatalomba került, indiai származású politikus játszotta. Sunak a rövid jelenetben dobozos üdítőkkel bowlingozik, mályvacukrot süt, macskával játszik és filmeket néz Downing Street-i rezidenciáján – írja a Mandiner.

Bár nem készült reprezentatív felmérés, de a The Telegraph kommentelői egyértelműen nem díjazták a viccet: számos, sok lájkot begyűjtő hozzászólásban küldték el melegebb éghajlatra a vicces kedvű miniszterelnököt, akinek pártja, a konzervatív toryk egyébként 24 százalékos népszerűséggel a mélyponton vannak, miközben a Munkáspárt 43 százalékon áll, és jó eséllyel elsöprő sikerrel nyerne meg egy most tartandó választást.

Ez a fickó teljesen elszakadt a valóságtól

– írta az egyik kommentelő.

Ez egyszerűen nevetséges. Ennek az országnak vezetőre van szüksége, nem egy bohócra

– jelentette ki egy másik. Egy harmadik pedig feltette a kérdést:

Ennek a fickónak elment az esze? Azért fizetjük a politikusokat, hogy vezessék az országot, nem azért, hogy színészek, komikusok legyenek, komoly embereket várunk tőlük. Mi történt az országunkkal?

 

Borítókép: Rishi Sunak brit miniszterelnök érkezik a koronavírus-járvány kezelését vizsgáló bizottság előtti meghallgatására Londonban 2023. december 11-én (Fotó: MTI/EPA/Andy Rain)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.