Erről tárgyalt Novák Katalin az Európai Bizottság elnökével

A köztársasági elnök és Ursula von der Leyen Davosban találkoztak.

2024. 01. 16. 17:21
NOVÁK Katalin; VON DER LEYEN, Ursula
Davos - Novák Katalin tárgyalása Ursula von der Leyennel Fotó: Sándor-palota
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A davosi Világgazdasági Fórumon először az Európai Bizottság elnökével találkoztam. Sok nehéz kérdést kellett megvitatnunk Ursula von der Leyennel – írta közösségi oldalán Novák Katalin köztársasági elnök. Az államfő fotókat is megosztott a bejegyzésben, és kiemelte:

Megbeszélésünk középpontjában a magyar fiatalok és az Erasmus+ program állt. Bízom benne, hogy a magyar hallgatókat a továbbiakban sem fosztják meg a külföldi tanulás lehetőségétől.

Borítókép: A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök (b) kétoldalú tárgyalása Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével a Világgazdasági Fórum 54. találkozóján Davosban 2024. január 16-án (Fotó: MTI/Sándor-palota)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.