Centikkel kerülte el a halált a járőr az autópályán + videó

Hihetetlen módon senki sem sérült meg komolyabban.

2024. 01. 30. 16:01
null
Szikszó, 2022. május 24. Rendõr helyszínel összeroncsolódott személyautónál a 3-as út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Szikszó térségében, miután a gépjármû frontálisan összeütközött egy másik személygépkocsival 2022. május 24-én. A balesetben ketten meghaltak, az egyik autó vezetõje és a másik autóban egy utas. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fedélzeti kamerás felvételt hoztak nyilvánosságra egy ritkán látható balesetről.

Az oklahomai autópályán készült videón látható, ahogy egy járőr éppen igazoltatja egy fehér SUV-nak a sofőrjét. Néhány pillanattal később pedig nagy sebességű ütközés történik. Az igazoltatott autóba ugyanis hátulról becsapódott egy másik, nagy méretű fekete SUV.

A becsapódás ereje akkora volt, hogy az eljáró járőrt néhány méterrel arrébb lökte az igazoltatott jármű.

A balesetet okozó jármű az ütközés után felborult és többször átfordult a tengelye körül, végül jó pár méterre az eset helyszínétől, az útról lesodródva állt meg.

Az ütközésben a két autóról rengeteg kisebb-nagyobb darab szakadt le, amik beterítették az egész helyszínt.

Az ellökött járőr a földet érés után fel tudott állni, szerencsére sem ő, sem a balesetben részt vevő két sofőr nem sérült meg komolyabban – írja a Daily Mail.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.