A kamion lebontotta a felüljárót + videó

Egy túlméretes rakományt szállító teherautó lerombolt egy felüljárót egy autópályán az oroszországi Nyizsnyij Novgorod régióban.

2024. 02. 02. 14:00
Staunton,,Virginia,,Usa-,10.12.2022:,Overturned,Truck,On,A,Road,In
kamionbaleset
2234168315 Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy túlméretes rakományt szállító teherautó lebontott egy magasított gyalogoshidat az R–158-as Nyizsnyij Novgorod–Saratov autópálya 39. kilométerénél. A szerkezet az úttestre zuhant, és elzárta azt, írta meg a Kommersant.

A baleset körülményeit vizsgálják. A megrongálódott kereszteződést 2017-ben helyezték üzembe az R–158-as autópályán. A ledőlt szerkezet fesztávja öt, összesen 35 méter hosszú fémszelvényből áll, a szerkezet súlya mintegy 15 tonna.

 

A baleset oka a közlekedésbiztonsági szabályok és a túlméretes rakományok szállítására vonatkozó eljárás megsértése volt. A Moszkva–Nyizsnyij Novgorod FKU Uprdor tájékoztatása szerint a járművet kísérő speciális jármű nem volt felszerelve magasságmérővel. A magaslati átkelőhely helyreállításának időpontját később határozzák meg. Amíg az átjáró elkészül, a gyalogosok számára ideiglenes átkelőt szerveznek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.