Egyetlen pillanat alatt lett vashulladék a jó öreg Abrams harckocsiból + videó

Egy égő Abrams harckocsiról készült fotó és egy videó kering az interneten, amely állítólag azt a pillanatot ábrázolja, amikor a harckocsit kilőtték.

2024. 02. 26. 16:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találat után a lőszere felrobbant – a képen látható, hogy a torony hátsó része lángol, a páncél feletti panel pedig a robbanás következtében kirobbant. Ez volt az első megsemmisített Abrams páncélos az orosz–ukrán háborúban. Az egyik orosz Telegram-csatorna szerint korábban Ivan Okhlobisztin színész tízmillió rubelt ígért az M1 Abrams megsemmisítéséért.

A harckocsi kilövését Jan Gagin, a Donyecki Népköztársaság vezetőjének tanácsadója megerősítette a RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek. A második videón egy Abrams harckocsi látható, amint „gondatlanul bolyong” Avgyijivka térségében, mielőtt a támadás bekövetkezik.

Borítókép: A kilőtt Abrams harckocsi (Fotó: Telegram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.