Nyugdíjas lógott ki a tizenkettedik emeleti ablakból + videó

Izgalomra vágyhatott a moszkvai idős férfi. Kimászott az ablakon a nyugdíjas.

2024. 02. 26. 9:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő felvételek érkeztek az orosz fővárosból. A tizenkettedik emeleti ablakból lógott ki egy nyugdíjas Moszkvában.

A férfit az épületet üzemeltető cég alkalmazottai mentették ki. A Telegramon látható videó szerint a magasból lógó férfit egy szomszédos ház lakói vették észre. Csodával határos módon az ablakkeretbe kapaszkodott és nem esett le. Néhány percig megpróbált a fal mentén kúszni.

A szemtanúk mentőket hívtak, de a férfit még azok megérkezése előttük sikerült megmenteni. Beszámolók szerint megmentői behúzták az ablakon.

Az extrém sportolóról kiderült, hogy a 70 éves Szergej, aki egyébként abban a házban él feleségével és lányával. Ők azonban nem voltak otthon. 

Szergej nem tudta megmagyarázni, miért mászott ki a házból.

Borítókép: Moszkva városa (Fotó: Pixabay, 12019)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.