Pressman nem bízta a véletlenre, ezúttal is felügyelte a dollárbaloldalt a parlamentben

David Pressman amerikai nagykövet mindenképpen fogni akarta az amerikai pénzből kitartott dollárbaloldal kezét az Országgyűlés mai ülésén is.

2024. 02. 26. 16:32
Photo: Arpad Kurucz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy február elején, úgy a mai parlamenti ülésen is megjelent David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete, aki azért érkezett az Országházba, hogy személyesen ellenőrizze az általuk fizetett dollárbaloldalt.

Parlament páholy  Pressman
David Pressman amerikai nagykövet személyesen felügyelte a dollárbaloldalt, amikor a svéd NATO-tagságról szavaztak a képviselők (Fotó: Ladóczki Balázs)

David Pressman a jelek szerint úgy érezhette, hogy mindenképpen felügyelnie kell a baloldali képviselőket, hogy helyesen szavaznak-e akkor, amikor Svédország NATO-csatlakozásáról dönt az Országgyűlés – hiába, aki fizet, az ellenőriz.

 

Az amerikai demokraták által kitartott dollárbaloldal a szigorú amerikai tekintetek kereszttüzében még a parlamentben is úgy táncol, ahogy Washington fütyül. 

Borítókép: David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. február 26-án (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.