Tucker Carlson interjút készít Putyinnal

Az amerikai sztárriporter ezt maga jelentette be közösségi oldalán.

2024. 02. 06. 20:39
Tucker Carlson MCC Feszt
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a Fox News amerikai televíziós hálózat korábbi műsorvezetője már néhány napja Moszkvában tartózkodik, és már találgatások is felröppentek arról, hogy interjút készíthet Vlagyimir Putyinnal. Most ezt ő maga erősítette meg az X közösségi platformon. 

Moszkvában vagyunk ma, hogy interjút készítsünk Vlagyimir Putyin orosz elnökkel

– jelentette ki az oldalára feltöltött videóban, amelyben azt is elmondta, hogy az motiválta, hogy leüljön Putyinnal, mert „az angol nyelvű országok lakossága” rosszul informált az ukrajnai háborúról, „mert senki sem mondta el nekik az igazságot”.

Az amerikai sztárújságíró szerint a nyugati média félrevezeti olvasóit.

„A médiumaik korruptak. Hazudnak az olvasóiknak és nézőiknek, és ezt többnyire mulasztással teszik” – tette hozzá Carlson. Kiemelte:

Nem azért vagyunk itt, mert szeretjük Vlagyimir Putyint. Azért vagyunk itt, mert szeretjük az Egyesült Államokat, és azt akarjuk, hogy virágzó és szabad maradjon.

Carlson azt is megjegyezte, Volodimir Zelenszkij ukrán elnöktől is kértek interjút. Vlagyimir Putyin orosz elnök egyébként utoljára közel három éve adott interjút az amerikai médiának. 

Mint arról lapunk is beszámolt, a médiaszemélyiség az Izvesztyija című orosz napilapnak adott interjújában elmondta, miért érkezett az Orosz Föderációba. Kijelentette, szereti Moszkvát, és szépnek tartja az orosz fővárost.

Látni akartam, annyit olvastam róla. Beszélni akartam az emberekkel, és látni, hogyan működnek a dolgok

– magyarázta Carlson.

Borítókép: Tucker Carlson (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.