Az Országgyűlés alelnöke is részvétét fejezte ki a moszkvai terrortámadás után

Lezsák Sándor együttérzéséről biztosította az orosz népet.

2024. 03. 24. 15:56
null
Krasznogorszk, 2024. március 23. Virágcsokrot helyez el egy gyerek a Crocus City Hall nevû hangversenyteremnek otthont adó épület közelében rögtönzött emlékhelyen Krasznogorszkban 2024. március 23-án. Elõzõ nap a kulturális központban terrortámadást hajtottak végre, amelynek az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) tájékoztatása szerint legkevesebb 115 halálos és több mint száz sebesült áldozata van. MTI/EPA/Makszim Sipenkov Fotó: Makszim Sipenkov
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke részvétét fejezte ki a Moszkva melletti Crocus City koncertteremben elkövetett terrortámadás után. Az alelnök bejegyzéséről Oroszország magyarországi nagykövetsége is beszámolt.

Lezsák Sándor Sztaniszlavov Evgenij Arnoldovics, az Oroszországi Föderáció rendkívüli és meghatalmazott nagykövetének címezte üzenetét:

Tisztelt Nagykövet Úr! Kérem, engedje meg, hogy kifejezzem megdöbbenésemet a Moszkva melletti Krasznogorszkban történt terrortámadás miatt! Egyben együttérzésemről biztosítom az orosz népet, az áldozatok családtagjainak pedig részvétemet fejezem ki.

Mint ismert, Moszkvában pénteken terrortámadást hajtottak végre, amiben legalább 135 ember életét vesztette és leégett egy bevásárlóközpont is.

Borítókép: Virágcsokrot helyez el egy gyerek a Crocus City Hall nevű hangversenyteremnek otthont adó épület közelében rögtönzött emlékhelyen Krasznogorszkban 2024. március 23-án (Fotó: MTI/EPA/Makszim Sipenkov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.