Hiányzott egy darab a repülőről, amikor földre ért + videó

A Boeing 737-800 gépről hiányzott egy külső panel, amikor leszállt Oregonban. Landolás után a reptér személyzete hiába kereste az eltűnt darabot.

2024. 03. 16. 6:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A United Airlines járatáról nem jelentettek vészhelyzetet, és semmi jele nem volt sérülésnek, amikor a repülőgép még a levegőben volt. A Boeing 737-800-asból ugyanakkor hiányzott egy külső panel, amikor pénteken az oregoni Medfordban landolt – áll a légitársaság közleményében.

Kép: Illusztráció, az American Airlines Boeing 737-800-as gépe leszáll az Arlington Virginia állambeli Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtéren 2023. augusztus 11-én. (Fotó: Daniel SLIM / AFP)
Kép: Illusztráció, az American Airlines Boeing 737-800-as gépe leszáll az Arlington Virginia állambeli Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtéren 2023. augusztus 11-én. (Fotó: Daniel Slim/AFP)

Személyi sérülés nem történt, vészhelyzetet nem jelentettek be, és semmi jel nem utalt problémára a repülés során. A Szövetségi Légiközlekedési Hatóság azt azonban közölte, hogy nyomozást folytat az ügyben.

A hiányzó panelről nem közöltek részleteket. Annyit viszont tudni, hogy a medfordi repülőtér személyzete sikertelenül kereste a gép eltűnt darabját, közölte az állomás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay, albert22278)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.