Orbán Viktor és Alekszandar Vucsics egy dologban soha nem fog egyetérteni + videó

Egy kedves és vicces videót töltött fel a TikTokra a szerb államfő, Alekszandar Vucsics Orbán Viktorral.

2024. 03. 02. 17:59
ORBÁN Viktor; VUCIC, Aleksandar
Belgrádban tárgyal Orbán Viktor Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, szombaton Belgrádban tárgyalt Orbán Viktor magyar miniszterelnök Alekszandar Vucsiccsal. A szerb államfő egy videót is megosztott TikTok-csatornáján, ahol azonban könnyedebb témák kerültek szóba. 

A videóban több kérdést is feltettek a két vezetőnek, például hogy a labdarúgást vagy a kosárlabdát választanák. Míg Orbán Viktor a focit választotta, Vucsics elnök a kosárlabdára szavazott.

@jasamaleksandar

Ćevapčići ili gulaš? Orban vs Vučić! P. S. Sreća te nas nisu pitali za vaterpolo... 😖 @jasamaleksandar vs @viktor_a_tiktokon #football #basketball #cevapcic #gulas

♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Elhangzott az a kérdés is, hogy gulyás vagy csevapcsicsa. Orbán Viktor úgy válaszolt rá, hogy mivel a gulyást levesként esszük, így előbb az, majd utána jöhet a csevap.

Arra is választ kaphatunk, hogy kit választanának, a Ferencvárost vagy a Crvena zvezdát. Orbán Viktor, ha a focit veszi alapul a Fradit választaná, ha a kosárlabdát, akkor viszont a Czevdára szavaz. A szerb elnök a kérdésre egyszerűbben válaszolt: a Cvezdát választotta.

Egy dologban azonban nagyon nem értett egyet a két vezető: a „tenger vagy hegy” kérdésre is különbözőképpen válaszoltak. Míg Orbán Viktor elmondta, hogy a magyaroknak a tenger a szabadságot jelenti, ezért akarnak eljutni oda, addig Vucsics a tenger helyett a hegyet választaná. Mint mondta, ebben soha nem fognak egyet érteni. 

Borítókép: Alekszandar Vucsics szerb elnök fogadta Orbán Viktor kormányfőt Belgrádban (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.