A botrány folytatódik: megszólalt a német kancellár is

Olaf Scholz német kancellár gyors tisztázást ígért, miután Oroszország nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen a német légierő tisztjei Ukrajna támogatásáról beszélnek.

2024. 03. 02. 14:03
SCHOLZ, Olaf
München, 2024. február 17. Olaf Scholz német kancellár beszél a 60. müncheni biztonságpolitikai konferencián a müncheni Bayerischer Hof szállodában 2024. február 17-én. MTI/EPA/Szilágyi Anna Fotó: Szilágyi Anna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt a DPA hírügynökség közösségi oldalán hozták nyilvánosságra. 

 

A német kancellár most először reagált tegnap óta, amikor az oroszok nyilvánosságra hozták négy magas rangú tiszt beszélgetését az Ukrajnának nyújtandó támogatásról. Konkrétan a Taurus rakéta átadása volt a téma, ahogy azt mi is megírtuk több cikkünkben is. A beszélgetésben szóba került a krími híd mint lehetséges célpont felrobbantása is.

 

Borítókép: Olaf Scholz német kancellár beszél a 60. müncheni biztonságpolitikai konferencián a müncheni Bayerischer Hof szállodában 2024. február 17-én (Fotó: MTI/EPA/Szilágyi Anna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.