Szállodába csapódott egy eltérített busz Los Angelesben + videó

Los Angeles belvárosában egy eltérített busz több járművel is ütközött és egy szállodába csapódott. A tettest a helyi rendőrség elfogta és emberrablás ügyében indítottak ellene nyomozást.

Forrás: AP News2024. 03. 22. 12:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fegyveres férfi egy menetrendszerű buszt térített el Los Angeles belvárosában, majd a sofőr kormányát elrántva a busz több autóval is ütközött és végül egy szállodába csapódott, számolt be róla az AP News.

Csak a sofőr tartózkodott a városi közlekedési vállalat buszán, amikor a férfi szerda este nem sokkal 11 óra után felszállt. A férfi fenyegetőzött, az övébe nyúlt, mintha fegyver lenne nála, és azt mondta: „Csak vezess!” – állt a közleményben.

A rendőrség szerint azonban a férfi megragadta a kormányt, amikor a buszsofőr kanyarodni próbált, ennek következtében a busz több járművel is ütközött, az egyik jármű utasa megsérült. Végül a busz a helyi Ritz-Carlton szálloda falába ütközve állt meg.

A férfi elmenekült, de a rendőrök később elfogták és letartóztatták, emberrablás miatt indítottak ellene nyomozást, börtönbe zárták a gyanúsítottat. A busz közelében egy légpisztoly került elő, amely nagyon hasonlított egy kézifegyverre, jelentette be a rendőrség.

A buszsofőrt az eset után kórházban kellett szállítani, de már kiengedték. A sérült autós állapota is stabil – közölte a rendőrség.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Anadolu/Serkan Avci)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.