Összeütközött két utasszállító repülő + videó

A baleset az egyik londoni repülőtéren történt.

2024. 04. 06. 18:19
A Virgin Atlantic légitársaság egyik repülőgépe (Fotó: NurPhoto via AFP/ Nicolas Economou)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két repülőgép ütközött össze a londoni Heathrow repülőtéren, mindkét gép szárnya megsérült a balesetben. A közösségi médiában közzétett képeken és videókon látható, amint a Virgin Atlantic légitársaság gépének szárnya hozzáér a British Airways légitársaság gépéhez.

A Virgin Atlantic vizsgálatot indított a furcsa baleset ügyében, amely a 3-as terminálon történt. A repülőgépeket kivonták a forgalomból, és a műszaki csapatok karbantartási ellenőrzéseket végeznek rajtuk. A Virgin Boeing 787-9-es típusú repülőgépe az incidens idején már befejezett egy repülést, és a repülőtér egy másik részébe vontatták, így utasok nem voltak a fedélzetén.

A British Airways megerősítette, hogy az ütközés során utasok tartózkodtak a repülőgép fedélzetén, és közölte, hogy a menetrend szerinti járathoz egy másik gépet kellett használni a flottából.

Borítókép: A Virgin Atlantic légitársaság egyik repülőgépe (Fotó: NurPhoto via AFP/Nicolas Economou)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.