Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Kilencéves kislányt hibáztat a repülőtársaság, miután levideózták, amint a repülőn a vécét használja

Azt mondják, tévedés történt.

Forrás: CNN2024. 05. 23. 14:19
Phoenix,Sky,Harbor,Airport,11-23-2023,Phoenix,,Az,Usa,American,Airlines
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elég nagy a botrány az American Airlines háza táján, ugyanis a hivatalos jogi válaszában egy kilencéves kislányt hibáztatott, amiért egy repülőgép mosdóját használta, amelyben egy volt alkalmazott helyezett el egy felvevőkészüléket. Utóbb a légitársaság azt állítja, hogy kérte az ügyvédi irodától, hogy változtassa meg választ – írja a CNN.

A cég az American Airlines ellen indított polgári perre reagált, amely szerint a lányt „titokban filmre vették, miközben a repülőgép vécéjét használta” az American Airlines egyik járatán 2023 januárjában. 

A perben természetesen az a nő is szerepel, aki a szövetségi nyomozók szerint titokban több kiskorúról is felvételt készített, amint az American Airlines különböző járatain a mosdót használták. Az egykori légiutas-kísérő, Estes Carter Thompson ellen vádat emeltek gyermekek szexuális kizsákmányolása miatt.

A légitársaság eleinte azzal érvelt, hogy a kislány hibás és hanyag volt, mert egy olyan mosdót használt, „amelyről tudta, vagy tudnia kellett volna, hogy látható és megvilágított felvevőkészülék van benne”. A CNN kérdésére az American Airlines azt közölte, hogy a bejelentést egy tévedésből megbízott külső jogvédő tette.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.