Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Bejelentést tett az MVM, ez minden ügyfelet érint

A régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek, ami azt jelenti, hogy az MVM minden lakossági ügyfele ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézheti gáz- és áramügyeit – közölte a vállalat. Hozzáfűzik, ide tartoznak azok is, akik 2021 szeptembere előtt az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfelei voltak. Érdemes tehát mielőbb regisztrálni.

Forrás: MVM2024. 05. 23. 13:41
Céglogó az MVM Next ügyfélszolgálati iroda épületén a főváros VIII. kerületében, a Fiumei úton. (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)
illusztráció Fotó: MTVA/Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostantól az MVM Next minden lakossági ügyfele az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat online ügyfélszolgálati oldalon, illetve az MVM Next elnevezésű applikációban intézheti gáz- és áramügyeit. Azt írják, így még egyszerűbb és gördülékenyebb az online ügyintézés. Ez azt is jelenti, hogy 

a korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ és az MVM Next EnergiApp hamarosan megszűnik.

Akik földgázügyeiket már eddig is online intézték, ugyanezen a felületen intézhetik az áramügyeket is, ami azt jelenti, hogy 

nekik külön regisztrálniuk nem kell.

Amennyiben áram- és földgáz-szerződéseikben megadott adataik megegyeznek, automatikusan hozzáférhetnek áramos felhasználóhelyeikhez is.

A korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfelek azonban, akiknek csak az áramügyintézéshez volt online regisztrációjuk, hamarosan már csak az MVM Next gáz- és áramügyintézésre is alkalmas online ügyfélszolgálatán, illetve az MVM Next applikációban tudják számláikat online elérni és kifizetni.

A társaság ezért felhívja érintett ügyfelei figyelmét, hogy amennyiben továbbra is digitálisan szeretnék intézni energiaügyeiket, regisztráljanak mielőbb a megújult ügyfélszolgálatra. Az új funkciók miatt azoknak is érdemes regisztrálniuk, akik eddig nem online fizették a számláikat – fűzték hozzá. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.