Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Na, ki pénzeli a Trump büntetőügyében eljáró bíró lányát?

Persze, hogy a demokraták. Ennyit a pártatlanságról és az összeférhetetlenségről – írja a Mandiner.

2024. 05. 23. 21:12
Donald Trump volt amerikai elnök 
Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/New York Post pool/Steven Hirsch)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Laura Loomer oknyomozó újságíró feltárta, hogy a Donald Trump egyik büntetőügyében eljáró bíró lányát a New York-i demokraták, köztük Dan Goldman képviselő pénzzel támogatja, hívja fel rá a figyelmet a Mandiner. A bíró Juan Merchan, a lánya Loren Merchan, aki történetesen szélbalos aktivista.

Dan Goldman képviselő egyébként maga mondta el, hogy a Trump elleni koronatanút, Michael Cohent (Trump egykori ügyvédjét!) ő maga készítette fel a tárgyalásra. A tárgyalás során ez a kiváló koronatanú bevallotta, hogy az ügykezelése során MEGLOPTA AZ ÜGYFELÉT, Trumpot. 

Lehetséges, hogy Laura Loomer épp az év egyik legnagyobb sztoriját fedte fel – írja a Restoring Liberty. 

Ha a megállapításai helytállóak, akkor egy sorsfordító felfedezés küszöbén áll a hamis „hallgatási pénz” ügyben. Mindez Merchan bíró radikálisan Trump-ellenes lánya és Dan Goldman demokrata kongresszusi képviselő jóvoltából, akik Laura Loomer szerint nyakig benne vannak egy pénzügyi eltussolási ügyben. 

Ezt fedezte fel az újságíró, miközben Dan Goldman kongresszusi képviselő pénzügyeit vizsgálta. Ne feledjük, Merchan bíró lánya furcsa és valószínűtlen szereplő volt a politikailag túlfűtött „hallgatási pénz” ügyben. Sokan úgy vélik, hogy Trump elnököt jelenleg egy alkotmányellenes tilalom miatt hallgattatják el, 

mindezt azért, hogy Merchan bíró megvédhesse baloldali lányát és annak progresszív üzleti partnereit.

Most úgy tűnik, hogy ez a titokzatos lány ismét főszerepet játszik ebben a paródia perben, és ez az egész ügyet a feje tetejére állíthatja.

A New York-i demokrata Dan Goldman tovább bővíti Merchan bíró kiterjedt összeférhetetlenségeit. Goldman képviselő kampányából csekkeket küldött Merchan bíró lányának richmondi (Virginia állam) otthonába. 

Az Authentic Campaigns Chicagóban és Washington D.C.-ben található. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy Goldman képviselő látszólagos kísérletként arra, hogy eltitkolja a csekkek Merchan lányának otthonába való küldését, a csekkeket Authentic Campaign névre írta az Authentic Campaigns helyett. 

Ez súlyos FEC (Szövetségi Választási Bizottság) szabálysértés. Laura Loomer kizárólagos jelentése szerint Goldman képviselő az Authentic Campaigns ügyfele. Goldman hétfőn az MSNBC-n elmondta, hogy „kihallgatta Michael Cohent és többször találkozott vele, hogy felkészítse” őt Trump elnök ellen vallomást tenni a New York-i perben.

Loomer volt az első, aki jelentette, hogy Merchan bíró lánya, Loren, az Authentic Campaigns partnere és részben tulajdonosa, egy olyan cégé, amelynek „kiemelt ügyfele” a Biden–Harris-kampány. Goldman tettei bizonyítják, hogy a jogállamiság megszűnt Joe Biden Amerikájában.

 

Laura Loomer két rendkívül lebilincselő posztot tett közzé az X-en. 

Az első egy videó, amelyen Dan Goldman kongresszusi képviselő bevallja, hogy felkészítette Michael Cohent, valamint egy képernyőkép Merchan bíró lányának baloldali szervezetéről, az „Authentic HQ”-ról, amelyben megköszönik a képviselőnek, hogy „megmentette a demokráciát.” 

De a következő poszt az, ami igazán felkavarhatja az állóvizet.

Miközben Goldman képviselő FEC nyilvánosságra hozott dokumentumait vizsgálta, az újságíró egy szenzációsnak tűnő felfedezésre bukkant: 

azt állítja, hogy bizonyítékot talált arra, hogy a képviselő, aki egy elítélt bűnözőt készített fel arra, hogy Trump elnök ellen tanúskodjon, pénzt utalt Merchan bíró lányának otthoni címére. Ez utalhat egy fizetési eltussolási kísérletre a lánya cégének irányába. Ha igaz, ez azt sugallja, hogy hamis FEC dokumentumokat készíthetett, hogy elfedje a kifizetéseket annak a bírónak a lányának, aki Trump elnök ellen folytatott politikai boszorkányüldözést vezeti. Ha ez igaz, az óriási jelentőségű lenne.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/New York Post pool/Steven Hirsch)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.