Orbán Viktor Romániába megy, és nagyon jó oka van rá

Hamarosan.

Forrás: Maszol2024. 05. 16. 15:58
Orbán Viktor Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június elején látogat a Partiumba Orbán Viktor miniszterelnök, és részt vesz az RMDSZ kampányában – írja a Maszol

Mindezt onnan lehet tudni, hogy Lázár János Cseke Attilával, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének elnökével tartott sajtótájékoztatót, és a miniszter ott közölte, hogy Orbán Viktor részt vesz az RMDSZ kampányában. A tárcavezető hozzáfűzte, a magyar kormányfő ezzel érzékelteti, hogy nemcsak a székelyföldi magyarság az, amely számíthat az együttműködésre és a támogatásra.

Lázár János egyébként egy gazdasági fórum miatt utazott Nagyváradra, amelyen azt vizsgálják, hogy Debrecen és Nyíregyháza fejlesztésével párhuzamosan a szatmári és a bihari részeken milyen gazdasági együttműködésekre és magyar–román kooperációra nyílik lehetőség.

Az építési és közlekedési miniszter elmondta azt is, hogy Magyarország európai uniós elnökségének fő célkitűzésévé kívánja tenni Románia schengeni csatlakozásának támogatását. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.