Élő közvetítés
Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Vendéglő omlott össze Spanyolországban

A tragédia a turisták körében népszerű Mallorcán történt. Négyen meghaltak, többen megsebesültek a tragédia következtében.

Forrás: CNN2024. 05. 24. 8:14
A segélyszolgálat tagjai egy holttestet szállítanak, miután 2024. május 23-án a spanyol mediterrán sziget fővárosától, Palma de Mallorcától délre fekvő Playa de Palmában egy kétszintes étterem összeomlott, négyen meghaltak és legalább 17 ember megsérült. (Fotó: JAIME REINA / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább négy ember meghalt, több tucat ember pedig megsérült, miután összeomlott egy étterem a spanyol üdülősziget, Mallorca egyik népszerű üdülőövezetében, írta a CNN.

A hatóságok jelenleg is azon dolgoznak, hogy megtalálják azokat, akik még mindig a törmelék alatt rekedtek. Az étterem két szintből állt, és a tengerparton helyezkedett el. Az áldozatokat több különböző kórházba szállították. A mentőszolgálat szerint pszichológusok segítenek a helyszínen az érintetteknek.

Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök részvétét fejezte ki a tragédia kapcsán. 

 

Borítókép: A segélyszolgálat tagjai egy holttestet szállítanak, miután 2024. május 23-án a spanyol mediterrán sziget fővárosától, Palma de Mallorcától délre fekvő Playa de Palmában egy kétszintes étterem összeomlott, négyen meghaltak és legalább 17 ember megsérült (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.