Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Kisrepülőgép zuhant egy francia autópályára, többen meghaltak + videó

Kisrepülőgép zuhant le egy francia autópályára vasárnap, a fedélzeten lévő két utas és a pilóta életét vesztette – közölte a francia rendőrség.

2024. 06. 30. 20:04
Police officers and rescue workers stand at the site of a tourist plane crash that left three dead in Noisiel, east of Paris, on June 30, 2024. Three people died on June 30, 2024, when their tourist plane crashed on the A4 motorway in Seine-et-Marne, without hitting any vehicles, AFP learnt from police sources, the French Gendarmerie and the Meaux public prosecutor's office. (Photo by OLYMPIA DE MAISMONT / AFP)
Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kisgép Noisiel térségében zuhant le Párizstól keletre az A4-es autópályán. Autókban nem esett kár. Jean-Baptiste Bladier illetékes ügyész szerint 

a halottak két férfi és egy nő.

A kisrepülő a közeli Lognes repülőteréről szállt fel, a nyomozók abból indulnak ki, a szerencsétlenséget az okozhatta, hogy a gép egy felsővezetéket súrolt.

Az autópálya érintett szakaszát mindkét menetirányba ideiglenesen lezárták. Az ügyben a csendőrség és a francia polgári repülésbiztonsági nyomozó és elemző iroda (BEA) indított vizsgálatot.

Borítókép: Rendőrök és mentőmunkások állnak a Párizstól keletre fekvő Noisielben a három halálos áldozatot követelő turistarepülőgép-szerencsétlenség helyszínén 2024. június 30-án (Fotó: AFP/Olympia De Maismont)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.