Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Svájc

Szijjártó Péter: Az Ukrajnában zajló háború a világ minden pontján nagyon komoly károkat okozott

Az EP-választásoknak Afrikában is nagy jelentősége van, hangsúlyozta a közösségi oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: Facebook2024. 06. 03. 9:03
Fotó: Facebook/ Szijjártó Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az európai uniós parlamenti választásnak most nemcsak Európában, hanem a világ minden pontján, így Afrikában is nagy jelentősége van. Talán soha nem is volt még ekkora

– hangsúlyozta a közösségi oldalán Szijjártó Péter.

„Az Ukrajnában zajló háború nemcsak Európában, hanem a világ minden pontján, így Afrikában is nagyon komoly károkat okozott. A világháborús őrület Afrikába is jelentős veszélyeket hoz magával” – jelezte a külgazdasági és külügyminiszter.

Így a béke nemcsak Európa érdeke, hanem az afrikai kontinensé is.

„Nagy szükség van az olyan józan észen alapuló hangokra, mint amilyeneket Angolából hallhatunk” – zárta bejegyzését a tárcavezető.

 

 

Borítókép: Szijjártó Péter Afrikában tárgyalt (Forrás: Facebook/Szijjártó Péter)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.