Szijjártó Péter: Világháborús készülődés zajlik

A Vatikánba utazott pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, ahol részt vett a római Szent István-ház szentmiséjén. „A mai háborús körülmények közepette nagyon kellene, hogy legyen szíve mindenkinek” – idézte a tárcavezető az atya prédikációját.

2024. 06. 07. 13:23
Fotó: Facebook / Szijjártó Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Amerikai és német fegyverek fordulnak oroszországi célpontokra, franciák képezik ki az ukrán katonákat, ez a világháborús készülődés: a helyzet egyre rosszabb” – hívta fel a figyelmet pénteken Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter reggel a Vatikánba utazott, ahol programja első részeként részt vett a római Szent István-ház szentmiséjén.

Közösségi oldalán úgy fogalmazott:

Most minden diplomáciai erőfeszítésre szükség van a békéért.

Egy másik posztjában pedig azt írta: „Norbi atya mai római Szent István-házbeli prédikációját megfogadhatná a világ: a mai háborús körülmények közepette nagyon kellene, hogy legyen szíve mindenkinek!!!”

 

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (Forrás: Facebook/Szijjártó Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.