Elismerték, a Fehér Ház segített megfogalmazni azokat a kérdéseket, amelyeket a műsorvezető feltett az elnöknek

Jill Biden korábbi sajtótitkára elmondta, hogy az előre megküldött kérdések már régóta bevett taktika Biden csapatában.

2024. 07. 07. 10:50
Jill és Joe Biden a függetlenség napi tűzijátékot nézi a washingtoni Fehér Ház Truman erkélyéről 2024. július 4-én
Jill és Joe Biden a függetlenség napi tűzijátékot nézi a washingtoni Fehér Ház Truman erkélyéről 2024. július 4-én Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fehér Ház segített megfogalmazni azokat a kérdéseket, amelyeket a műsorvezető feltett az elnöknek – írta meg az Axios.com. Ez a legújabb példája annak, hogy a Fehér Ház továbbra is védi az elnököt a meg nem írt pillanatoktól, még azután is, hogy a vitán nyújtott teljesítménye újabb kérdéseket vetett fel mentális alkalmasságával kapcsolatban – fogalmaz a portál. Biden elnök a vita utáni első interjúját a Black rádióállomásnak adta. 

Michael LaRosa, a First Lady, Jill Biden korábbi sajtótitkára az Axiosnak elmondta, hogy az előre megküldött kérdések már régóta bevett taktika Biden csapatában. Amikor 2019 őszén csatlakozott a csapathoz, elmondása szerint egyesek megpróbálták ugyanezt megtenni Jill Biden interjúival is. Mint mondta, emiatt kényelmetlenül érezte magát. 

Joe Biden szóvivője szerint azonban nincsen megkötve az újságírók keze. „Nem kötjük az interjúkat bizonyos kérdések elfogadásához, és a műsorvezetők/riporterek mindig szabadon tehetik fel azokat a kérdéseket, amelyekről úgy gondolják, hogy a legjobban tájékoztatják a hallgatóságot.”

Borítókép: Jill és Joe Biden a függetlenség napi tűzijátékot nézi a washingtoni Fehér Ház Truman erkélyéről 2024. július 4-én (fotó: Mandel NGAN / AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.