A vihogásra bármikor képes Kamala Harris elárulta, miért rossz az orosz–ukrán háború

Mélyreható ismeretekről tett tanúbizonyságot Kamala Harris amerikai alelnök, a demokraták valószínű elnökjelöltje egy rádióműsorban. Harris elárulta a hallgatóknak, miért rossz az orosz–ukrán háború.

2024. 07. 23. 7:17
Kamala Harris amerikai alelnök
Kamala Harris amerikai alelnök (Fotó: MTI/EPA/Bloomberg/Ting Shen pool)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokkal az Ukrajna elleni invázió után egy rádióműsorban kérdezték Kamala Harris amerikai alelnököt, a demokraták valószínű elnökjelöltjét az orosz–ukrán háborúról. A kérdésre igazán tanulságos és mély hozzáértésről tanúskodó választ adott.

Ukrajna tehát egy európai ország. Egy másik ország, Oroszország mellett létezik. Oroszország egy nagyobb ország. Oroszország egy hatalmas ország. Oroszország úgy döntött, hogy megszáll egy kisebb országot, amit Ukrajnának hívnak. Tehát alapvetően ez nem helyes

– idézi az alelnök szavait a The Telegraph brit napilap.

Ha Harris bármiben is hasonlít főnökére, a bukott elnökre, az az, hogy a legváltozatosabb helyzetekben képes hülyét csinálni magából. Az alelnök a legváratlanabb pillanatokban képes hisztérikus kacajra fakadni, mint azt a közösségi médiában számos gyűjtés igazolja.

Ennek ellenére Ted Cruz republikánus szenátor óva int attól, hogy bárki alábecsülje Kamala Harrist – illetve inkább a fősodratú média hatalmát, amely az elkövetkező hónapokban valószínűleg „történelmi” jelöltként fogja népszerűsíteni a jelenlegi alelnököt – írja a Fox News amerikai televíziós hálózat. 

A szenátor szerint a baloldali média dollármilliárdokat költhet arra, hogy „Teréz anya, Oprah és Gandhi kombinációjaként” tálalja a folyamatosan vihorászó alelnököt.

Borítókép: Kamala Harris amerikai alelnök (Fotó: MTI/EPA/Bloomberg/Ting Shen pool)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.