Először szólalt meg J. D. Vance, amióta Donald Trump alelnökjelöltje lett

Teljesen mindegy, hogy kit jelölnek ki a demokraták elnökjelöltnek és alelnökjelöltnek, bárkivel vitába szállnak, erről beszélt J. D. Vance republikánus alelnökjelölt egy interjúban. A politikus kiemelte, hogy ők a valódi problémákkal foglalkoznak és az emberekkel beszélgetnek ezekről a problémákról, amíg a demokraták a saját korrupt játékaikat játszák.

2024. 07. 23. 16:07
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A teljes demokrata pártapparátus ellen indulunk – jelentette ki a Breitbart News amerikai hírportálnak J. D. Vance, akit Donald Trump nemrég nevezett meg alelnökjelöltjének

Nem számít, hogy ki lesz a demokraták vezéralakja. Nem akarunk nyitott határokat. Nem kérünk a Joe Biden által okozott inflációs problémákból. Nem akarunk olyan külpolitikát, amely háborúhoz és pusztításhoz vezet az egész világon. Vissza akarjuk hozni a józan észt és a jólétet, ez az, amit Trump és én továbbra is képviselni fogunk

– tette hozzá Vance. Kiemelte, hogy amíg a demokraták azt sem tudják, hogy kit indítsanak el a választáson, addig a republikánusok ellátogatnak az emberekhez és a valódi problémák megoldásán dolgoznak. Úgy vélte, ezt az amerikai polgárok meg fogják hálálni a szavazataikkal novemberben. 

Leszögezte, hogy Trump és ő maga is készen áll arra, hogy bárkivel vitába szálljon a demokraták jelöltjei közül.

Határozott vitát fogunk folytatni. Vissza fogunk vágni a demokrata őrületnek

– mondta, majd hozzátette, hogy nem egyedül Joe Biden és Kamala Harris okolható azért, amivé lett az ország. Az egész Demokrata Párt felelős a katasztrofális kormányzásért, mert mindannyian részt vettek Biden alkalmatlanságának eltussolásában – magyarázta Vance. Ennek kapcsán úgy fogalmazott:

Ezek az emberek három éve tudják, hogy Joe Biden alkalmatlan a szolgálatra. Három éve tudják, hogy nincs meg a mentális képessége ahhoz, hogy Amerikát képviselje a világban. Hazudtak és fedezték őt egészen addig a pillanatig, amíg politikai teherré nem vált. Úgy gondolom tehát, hogy a demokratákat nemcsak a politikájuk miatt kell legyőznünk, hanem azért is bosszút kell állnunk, mert pusztán politikai cinizmusból egy olyan elnökkel terhelték meg Amerikát, aki nem képes ellátni a feladatát.

A republikánusok alelnökjelöltje kitért arra is, hogy Kamala Harrisnek van a legnagyobb esélye a végső győzelemre az elnökjelöltségért zajló versenyben. – Aktívan támogatta azokat az embereket, akik kifosztották és felgyújtották Minneapolist és más városokat a 2020-as nyári zavargások idején. A tettei azt mutatják, hogy ellenzi a törvényeket és a biztonágot. Nagyjából minden olyan dolog ellen van, amivel valójában törődni kellene – mondta. Vance szerint Harris még Bidennél is rosszabb demokrata elnök lehet:

Valójában még Joe Bidennél is baloldalibb. Ez az egyik oka annak, hogy miért próbálják őt ezen a korrupt eljáráson keresztül beiktatni, ahelyett, hogy a szavazók döntenék el az elnökjelölt személyét.

J. D. Vance hozzáfűzte, hogy a Demokrata Párt elitje nem akarja, hogy a demokrata szavazók beleszólhassanak a végeredménybe, mert tudják, hogy a szélsőbaloldali program még egy demokrata előválasztáson is veszítene.

Borítókép: J. D. Vance, a republikánusok alelnökjelöltje (Fotó: AFP/Logan Cyrus)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.