Megállt az utas szíve, drámai pillanatok a reptéren

Egy légiutas-kísérő élesztette újra többször is a bajba jutott férfit.

2024. 07. 20. 13:10
Egy repülőtéri alkalmazott utasításokat ad egy repülőgépnek Podgorica nemzetközi repülőterén 2022. március 15-én. (Fotó: SAVO PRELEVIC / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hihetetlen dráma zajlott le a podgoricai repülőtéren. Egy utas szíve megállt a montenegrói légi kikötőben – írja a B92 szerb hírportál. Egy bátor nő azonban újraélesztette a bajba jutott embert.

Sznezsana Magocs, a podgoricai repülőtér légiutas-kísérője (ápolónő) ma háromszor élesztett újra egy srácot, akinek leállt a szíve, amikor leszállt az Air Montenegro Isztambulból induló gépéről, amíg a mentő meg nem érkezett

 – írta a légitársaság igazgatójának volt tanácsadója, a montenegrói Biljana Knezsevics az X közösségi hálón.

Hozzátette: Sznezsana Magocs egy hős, aki különdíjat érdemel a montenegrói repülőtértől. Közölte, a megmentett utas állapota stabil a sürgősségi beavatkozás után. Terápiát kap. Az újraéleszetett férfi török állampolgár, aki Isztambulból utazott a montenegrói fővárosba – írja a balkáni ország közszolgálati médiája.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Savo Prelevic/AFP)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.