Obamáék is beálltak Harris mögé + videó

A volt elnök véget vetett a napok óta tartó találgatásnak. Obama és felesége is a Soros által támogatott Kamala Harrist akarja elnökjelöltnek.

2024. 07. 26. 11:58
(B-J) Kamala Harris amerikai alelnök, Joe Biden amerikai elnök és Barack Obama volt elnök 2022. április 5-én. (Fotó: MANDEL NGAN / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Barack Obama volt amerikai elnök és Michelle Obama, korábbi first lady is támogatta Kamala Harris elnökjelöltségét. Erről számolt be a CNN amerikai hírcsatorna. Obamáék ezzel véget vetettek a napok óta tartó találgatásoknak, hogy támogatnák-e a mostani alelnököt. Mint arról lapunk korábban beszámolt, a volt elnök többször is tárgyalt Kamala Harris alelnökkel ezen a héten. 

Kamala Harris (b) az Egyesült Államok alelnöke tapsol, amikor Joe Biden amerikai elnök és Barack Obama volt elnök ölelkezik 2022. április 5-én. (Fotó: MANDEL NGAN / AFP)
Kamala Harris (balra) az Egyesült Államok alelnöke tapsol, amikor Joe Biden amerikai elnök és Barack Obama volt elnök ölelkezik 2022. április 5-én (Fotó: AFP/Mandel Ngan)

Barack Obama és Michelle Obama közös nyilatkozatukban kijelentették, hogy szerintük Harrisnek megvan az a víziója, karaktere és ereje, amit ez a kritikus pillanat megkíván – írja a BBC brit hírügynökség.

Megfogadták, hogy „mindent megtesznek” a mostani alelnök megválasztása érdekében.

Egyetértünk Biden elnökkel, hogy Kamala választása volt az egyik legjobb döntése, amit meghozott

– áll a házaspár nyilatkozatában.

„Nincs kétségünk afelől, hogy Kamala Harrisben pontosan megvan az, ami ahhoz kell, hogy megnyerje ezt a választást az amerikai nép javára” – tették hozzá. Obamáék és más demokrata politikusokon kívül nyíltan támogatja a mostani alelnök jelölését a Soros-birodalom is.

Kamala Harrist szeretné amerikai elnöknek a bukott Joe Biden is. Utódjául saját alelnökét ajánlotta az elmúlt években magából és országából is hülyét csináló, leépült idős elnök

Ahogyan Bidenről, úgy Kamala Harrisről is több olyan videó készült, amelyeken emberek milliói szórakoznak szerte a világban. Az alelnök bármilyen alkalommal képes arra, hogy hisztérikus vihogásba kezdjen. Annyit nevet kényszeredetten, hogy abból egy többórás összeállítás is készült. 

Azonban nemcsak a kényszeredett nevetésről, hanem szélsőbaloldali megnyilvánulásairól, antiszemita kijelentéseiről és baklövéseiről is híressé vált az elmúlt években az amerikai alelnök, írta meg korábban a lapunk. Az Egyesült Államok képviselőházában is kimondták, sikertelen munkát végzett a demokraták valószínű elnökjelöltje alelnökként.

Borítókép: Kamala Harris amerikai alelnök (balról jobbra), Joe Biden amerikai elnök és Barack Obama volt elnök 2022. április 5-én (Fotó: AFP/Mandel Ngan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.