Újabb hatalmas botrány bontakozik ki a tegnap szabadult milliárdos körül

Kiderült, hogy mivel nem gondoskodott a családjáról, a bíróság megfosztotta szülői jogainak gyakorlásától. Közben egy lap szerint a szeretője vezette a milliárdos nyomára a hatóságokat.

2024. 08. 29. 16:33
Pavel Durovot a bíróság megfosztatta szülői jogainak gyakorlásától
Pavel Durovot a bíróság megfosztatta szülői jogainak gyakorlásától Forrás: Közösségi média
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elbűvölő „kriptocoach” közösségimédia-posztjai vezettek az „orosz Elon Musk” letartóztatásához? A rejtélyes nő Pavel Durov repülőgépén „bemutatta utazásait az Instagramon, ami segíthetett a francia rendőröknek a techmilliárdos nyomára bukkanni” – írja a Daily Mail.

Julija Vavilova a Telegram alapítójával utazott Kazahsztánból Azerbajdzsánba, onnan pedig együtt mentek Franciaországba
A milliárdos „asszisztense” buktathatta le a Telegram-vezért. Közösségi posztjaiból követhették utazásaikat 
Fotó: julivavilova/Instagram
@julivavilova Just wanted to take a selfie 😫 . . . #kitten #cat #sleeping #newkitten ♬ original sound - Juli

Korábban már lapunk is írt arról, hogy Juljia Vavilova – akiről nem tudni, hogy Durov asszisztense vagy szeretője valójában – lehetett az egyik személy, akit már hétfőn szabadon engedtek a francia hatóságok. A Telegram-vezérrel együtt tartóztatták le a nőt. Vavilova azóta egy poszttal az Instagramon jelezte, hogy él.

Megfosztották szülői jogaitól a milliárdost

Irina Bolgar, Durov három gyermekének édesanyja szerint a férfit megfosztották szülői jogaitól Svájcban. A nő elmondása szerint akkor indított pert, amikor Durov állítólag arra akarta kényszeríteni, hogy az Egyesült Arab Emírségekbe költözzön vele, majd ezt követően letiltotta a kártyáihoz való hozzáférést, és nem fizette tovább a számláit.

Borítókép: Pavel Durovot a bíróság megfosztotta szülői jogainak gyakorlásától (Forrás: közösségi média)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.