A CNN újságíróját is körözik Oroszországban

Az orosz belügyminisztérium hét külföldi újságírót, akik az ukrán fegyveres erők által elfoglalt Kurszki területen jártak, körözési listára tett.

2024. 09. 13. 7:36
Képkocka az olasz Stephanie Battistini tudósításából. Az olasz újságírót is körözik Oroszországban.
Képkocka az olasz Stephanie Battistini tudósításából. Az olasz újságírót is körözik Oroszországban. Forrás: Közösségi média
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nick Walsh a CNN, Stephanie Battistini és Simoni Traini a RAI, Nicholas Conolly a Deutsche Welle tudósítóját, valamint Nataliya Nagornaya, Diana Butsko és Olesya Borovyk ukrán újságírókat körözik – írja a Mediazonara hivatkozva az Astra Telegram csatorna.

Korábban büntetőeljárást indítottak ellenük, mert illegálisan lépték át az orosz határt, hogy tudósításokat forgassanak a Kurszki területen.

 

Borítókép: Képkocka az olasz Stephanie Battistini tudósításából. Az olasz újságírót is körözik Oroszországban (Forrás: közösségi média)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.