Billie Eilish vs Hulk Hogan: felsorakoztak a sztárok a kampányban

A hírességek nem rejtik véka alá, kit támogatnak az elnökválasztáson.

Forrás: MTI2024. 09. 17. 21:50
Day 4 - Republican Party presidential nominating convention
Hulk Hogan egykori pankrátor Donald Trump kampányrendezvényén. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Taylor Swiftet követően kedden újabb popsztár, Billie Eilish is bejelentette, hogy a demokrata párti Kamala Harrist és Tim Walzot támogatja az amerikai elnökválasztáson. Több más híresség korábban a Republikánus Párt jelöltje, Donald Trump volt elnök mellett állt ki. – Kamala Harrisre és Tim Walzra szavazunk, mert az abortusz jogáért és a fogamzásgátlási lehetőségekért, valamint a környezetvédelemért és a demokráciáért küzdenek – jelentette ki Eilish fivérével, Finneasszal közösen felvett videón, amelyet az X-en és az Instagramon osztottak meg.

– Úgy voksoljatok, mintha az életetek múlna rajta, mert pontosan erről van szó – hangoztatta az amerikai énekesnő, akinek testvérével közösen több mint 130 millió követője van a közösségi oldalakon.

Harris kihívója a november 5-én esedékes amerikai elnökválasztáson a republikánus párti Donald Trump volt elnök, akit szintén több híresség is támogatásáról biztosított. 

Jelöltté választásakor Hulk Hogan korábbi pankrátor a színpadon személyes hősének nevezte a korábbi elnököt, aki mellett kiállt Kid Rock rockzenész, és pénteken Nicky Jam reggaeton és latin pop előadó is a republikánus jelöltet biztosította támogatásáról. Azealia Banks rapper és énekes szintén úgy nyilatkozott, hogy az elnökválasztáson Donald Trumpra szavaz.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.