Előkerült Donald Trump merénylőjének megdöbbentő levele

Ryan Wesley Routh azt is leírta, szerinte miben hibázott a volt amerikai elnök.

Forrás: Mandiner2024. 09. 23. 20:45
This screengrab taken from AFPTV on September 16, 2024 shows Ryan Wesley Routh speaking during an interview at a rally to urge foreign leaders and international organisations to help provide humanitarian corridors for the evacuation of civilians and Ukrainian servicemen from Mariupol in central Kyiv on April 27, 2022, amid Russia's invasion of Ukraine. US media said it was Routh, 58, who was arrested after US Secret Service agents "opened fire on a gunman" carrying an AK-47 style rifle near the boundary of Donald Trump's Florida golf course where the former president was golfing on September 15, 2024. (Photo by AFPTV / AFP)
Ryan Wesley Routh Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, szeptember elején újabb merényletet kíséreltek meg Donald Trump republikánus elnökjelölt ellen az Egyesült Államokban. Az incidens Trump floridai golfklubjánál, West Palm Beachen történt, 15 percre a politikus helyi otthonától, Mar-a-Lagótól.

Egy tanú most azt állította, hogy Ryan Wesley Routh hónapokkal korábban egy dobozt hagyott az otthona előtt – írja a CNN.

A tanú azt követően, hogy értesült a merényletről, kinyitotta a dobozt, amiben lőszert, fémcsövet, négy telefont, valamint egy levelet is talált. A világnak címzett levélben a férfi azt írta – jóval a merénylet előtt –,  hogy kudarcot vallott a merénylettel, de 150 ezer dollárt ajánl annak, aki „befejezi a munkát” 

– írja a Mandiner. 

A férfi egyébként a volt elnök hibájaként említette meg azt is, hogy akár egy gyerek, véget vetett az Iránnal való kapcsolatnak, ezért „most a Közel-Kelet felbomlott”.

Borítókép: Ryan Wesley Routh (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.