Vitára hívták Magyar Péter pártjának EP-képviselőjét

Csütörtök este új adással jelentkezik az M1 és a HÍradó.hu közös hírháttérműsora. A 48 perc új adásának házigazdája Martí Zoltán, az MTVA online igazgatója, témája pedig Magyarország európai uniós képviselete lesz.

Forrás: Híradó2024. 09. 24. 20:03
Magyar és európai uniós zászló
Magyar és európai uniós zászló Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 5-én került ismét képernyőre a 48 perc című hírháttérműsor az M1-en. Új házigazdaként Martí Zoltán, az MTVA online igazgatója köszöntötte a nézőket. A közkedvelt műsorban, amely az M1 és a hirado.hu együttműködésében készül, minden csütörtök este a műsorvezető és vendégei elemzik a legfontosabb hazai és nemzetközi történéseket.

Magyarország európai uniós képviselete lesz a témája az M1 48 perc című műsorának csütörtökön. Meghívtuk Gerzsenyi Gabriellát, a Tisza Párt európai parlamenti képviselőjét és Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi parlamenti államtitkárát, aki hamarosan a Fidesz képviselőjeként dolgozik majd az Európai Parlamentben. A 48 perc csütörtökön este fél 9-kor kezdődik

olvasható a Híradó oldalán.

A 48 perc című műsor teljes adása csütörtökönként 20.35-től egyaránt követhető az M1-en és a Híradó.hu oldalán, valamint a legnagyobb közösségi és videómegosztó oldalon is.

Borítókép: Magyar és európai uniós zászló (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.