Álruhában és parókában ment Covid-oltást beadni, kevésen múlott, hogy halállal végződjön az ügy

Volt egy kis trükk.

Forrás: BBC2024. 10. 08. 15:25
Overview,Of,Newcastle,,England
Newcastle Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg hosszú időre börtönbe kerül a férfi, aki végzett édesanyja élettársával, miután örökösödési vita alakult ki köztük – adta hírül a BBC.

Az 53 éves Thomas Kwant ugyanis zavarta, hogy az édesanyja a newcastle-i házát a vele húsz éve kapcsolatban élő férfira hagyta. Kwan thehát csak úgy örökölhette meg a házat, ha eltávolítja az anyja élettársát az élők sorából. Úgy döntött tehát, hogy mivel amúgy is orvosként praktizál, meglátogatja otthonában a férfit, azonban ezt nem akármilyen formában tette. 

A csel az volt, hogy egy egészségügyi szolgálat nevében kereste fel, és azt állította, hogy koronavírus elleni oltást kell neki beadnia. Álruhában, parókában, szemüvegben, álbajusszal és álszakállal természetesen nem ismerte fel a férfi, így hagyta, hogy majd többféle mérget adjon be neki. Miután Kwan elvégezte a munkát, gyorsan távozott a helyszínről.

A 71 éves férfi kórházba került, ahol a karjának egy részét el kellett távolítani egy húsevő baktérium miatt, de végül túlélte a támadást. Az elkövető börtönbüntetésre számíthat, várhatóan október 17-én születik meg az ítélet az ügyében. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.