Az idióta sofőr szándékos balesetet okozott, de nem gondolt arra, hogy fedélzeti kamera rögzíti azt

Az esemény nem csupán egy egyszerű baleset volt, hanem egy jól átgondolt csalási kísérlet, amely végül lelepleződött.

2024. 10. 20. 8:28
Forrás: Képernyőkép/Videa
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eset a Bell Parkway-en történt. A felvételen látható, ahogy egy ezüst színű autó hirtelen bevág egy család autója elé, majd váratlanul lefékez. Az első pillanatban úgy tűnik, hogy a hátulról érkező autós még időben meg tud állni, elkerülve az ütközést. Azonban a helyzet drámai fordulatot vesz, amikor az ezüst autó hirtelen tolatásba kapcsol, és teljes erővel nekiütközik a mögötte álló járműnek.

A fedélzeti kamera felvétele egyértelműen mutatja az ezüst autó szándékos manőverét. A felvételen hallható a család tagjainak sokkoló reakciója is. A nő hangja szinte hisztérikus: „Sajnálom, nem tudom. Balesetem volt... Ó, Istenem!  A Bell Parkway-en vagyok... Ez a fickó hátramenetben belehajtott!"

A férfi megpróbálja megnyugtatni, a pánik és a döbbenet nyilvánvaló a beszélgetésükön. A nő többször is elismétli: „Balesetem volt”. A szavakból árad a sokk és a döbbenet. A beszélgetésből kiderül, hogy a baleset a Brown Parkway-re vezető kanyar után történt.

A baleset után az ezüst autó utasai rájátszottak a történtekre. Kiszálltak a járműből, szimulálták a sérüléseket, lábukat, kezüket, fejüket fogdosták, majd elkezdték fotózni a másik autó sérült elejét, természetesen a rendszámtáblát is. Egyáltalán nem gondoltak arra, hogy a fedélzeti kamera mindent rögzített, beleértve a szándékos manővert és a színjátékot is. Ez a viselkedés egyértelműen arra utal, hogy szándékosan okozták a balesetet, és megpróbálják a felelősséget a másik félre terhelni.

Ez az eset rávilágít arra, hogy a fedélzeti kamerák mennyire fontos szerepet töltenek be a közlekedésbiztonságban és a jogi tisztázásban. A felvétel kétségtelen bizonyítékként szolgál a szándékos cselekményre, és megakadályozhatja, hogy a felelőtlen sofőrök büntetlenül megússzák a tetteiket. A videó tanúsága szerint az ezüst színű autó vezetője szándékosan okozott balesetet, és megkísérelte elrejteni felelősségét. A fedélzeti kamera azonban leleplezte a hazugságukat. Ez az eset arra int mindenkit, hogy legyen óvatos a közlekedésben, és ha lehetséges, szereljen fel fedélzeti kamerát járművébe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.