Botrányos viselkedése miatt kitiltották az Európai Parlament épületéből a DK aktivistáját

A DK aktivistája botrányos viselkedésével zavarta meg Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatóját. A provokátornak Dobrev Kláráék adtak belépőt.

2024. 10. 09. 9:20
Gyekiczki Márton próbálta megzavarni Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatóját (Fotó: AFP)
Gyekiczki Márton próbálta megzavarni Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatóját (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Információink szerint Alessandro Chiocchetti, az EP főtitkára kitiltotta Gyekiczki Mártont egy hétre az Európai Parlament épületéből. A DK aktivistája tegnap botrányos viselkedésével zavarta meg Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatóját.

Mint azt korábban megírtuk, a Demokratikus Koalíció (DK) aktivistája próbálta megzavarni Orbán Viktor nyitóbeszédét a Strasbourgban tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján. A miniszterelnök azonban felülemelkedett a szélsőbaloldali közjátékon, és zavartalanul folytatta.

Az aktivista, amikor odarontott a miniszterelnökhöz, ezt kiabálta: „Mennyiért árulta el a hazát, miniszterelnök úr?” A férfit a teremőrök néhány másodperc után kivezették.

A DK-s provokátornak Dobrev Kláráék adták a belépőt az Európai Parlament épületébe.

A strasbourgi botrány okozója Gyekiczki Márton, a Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetének tagja, érdi önkormányzati képviselő.
Borítókép: Gyekiczki Márton próbálta megzavarni Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatóját (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.