Orbán Viktor szövetségeseivel az illegális migráció elleni közös fellépésről tárgyal

Megkezdődött a hármas találkozó Révkomáromban.

2024. 10. 22. 12:02
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Aleksandar Vucic szerb elnök, valamint Robert Fico szlovák és Orbán Viktor magyar kormányfő a révkomáromi migrációs csúcstalálkozón 2024. október 22-én
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Aleksandar Vucic szerb elnök, valamint Robert Fico szlovák és Orbán Viktor magyar kormányfő a révkomáromi migrációs csúcstalálkozón 2024. október 22-én Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkezdődött Révkomáromban a hármas találkozó. Robert Fico szlovák kormányfő, Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Alekszandar Vucsics szerb elnök megbeszélésének fő témája az illegális migráció lesz − számolt be róla a közösségi médiában Deák Dániel.

Orbán Viktor miniszterelnök találkozik Robert Fico szlovák kormányfővel és Alekszandar Vucsics szerb elnökkel Révkomáromban. A megbeszélésük témája az illegális migráció elleni közös küzdelem lesz, de várhatóan más kérdések is szóba kerülnek a találkozón!

− írta Facebook-oldalán a szakértő.

Együtt küzdünk az illegális migráció ellen! 

– tette közzé a Facebook-on Orbán Viktor.

A Magyar Nemzet megkeresésére korábban Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke megerősítette, hogy a megbeszélésük témája az illegális migráció elleni közös küzdelem lesz.

Alekszandar Vucsics egy videóban elárulta, hogy a migráció mellett biztosan téma lesz még Szerbia európai uniós csatlakozásának kérdése is, és „kiváló találkozóra” számít, mert Orbán és Fico Szerbia őszinte barátai.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Alekszandar Vucsics szerb elnök, valamint Robert Fico szlovák és Orbán Viktor magyar kormányfő a révkomáromi migrációs csúcstalálkozón 2024. október 22-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.