A hardcore pornót kellett definiálniuk a 11 éves diákoknak

Egyre durvább méretekben gyűrűzik be az iskolákba a szexualitásról szóló tanítás, amelyet néha az LMBT-közösségről szóló előadások is kísérnek. Most egy iskolában azért robbant ki botrány, mert a 11 éves diákoktól azt kérték az órán, hogy definiáljanak egyes szavakat – például a hardcore és a transzszexuális pornót vagy a szextinget – olvasható a V4NA cikkében.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 05. 24. 14:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azzal többen is egyet értenek, hogy a szexuális felvilágosítás szükséges a fiatalok számára, ennek azonban megvan az időbeli helye és a kellő mértéke. Ezt éppen nem sikerült eltalálni a Hullban lévő Archbishop Sentamu Academy középiskolában, ahol a társadalmi és egészségügyi oktatásról szóló órán egészen megdöbbentő feladatot kaptak a diákok.

A mindössze 11-14 éves gyerekeket arra kérték, hogy definiáljanak egyes szavakat, kifejezéseket. Ezek között volt a hardcore, a soft, és a transzszexuális pornó is, valamint a szexting, a férfi körülmetélés, a bosszú pornó, illetve az alvás közbeni orgazmus. De szóba került még a drog, az alkohol és a dohányzás is. A rendkívül botrányos órához azonban a szülőknek is volt néhány szavuk, akik nagyon is felháborodtak az elhangzottakon.

Az egyik kislány édesanyja, Mrs. Taylor azt mondta, a gyerekének még pónis díszekkel van tele a szobája és hisz a manókban is. A kislánya nagyon ártatlan és naiv még, éppen ezért is tartja durvának az anyuka, hogy az iskolában arra biztatták, hogy keressen rá a hardcore pornóra az interneten.

Bár ez szerencsére végül nem történt meg, Mrs. Taylor el sem tudja képzelni, mi zajlott volna le a lánya lelkében, ha mégis rákeresett volna erre a dologra az interneten és meglátta volna a keresési eredményeket. Hasonló véleményen volt egy másik diák bátyja, Leon Dagan is, aki szerint fontos a szexuális oktatás, az iskola azonban már átlépett a határt ezekkel a témákkal.

 

Az iskola végül kénytelen volt bocsánatot kérni a szülőktől, miután már hatalmas méreteket öltött a felháborodás. Az intézmény vezetője úgy fogalmazott, hogy sajnálja, ha a diákok vagy a szüleik feleslegesen rákerestek az említett fogalmakra és az valamiféle sérelmet okozott. Chay Bell ragaszkodott hozzá, hogy nem kérték a gyerekektől, hogy nézzenek utána a kifejezéseknek, hiszen azokra minden válasz megvolt egy tanárok által összeállított iskolai anyagban – írja a V4NA hírügynökség.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.