Szintet léptek a keresztényellenes baloldali anarchisták

Továbbra sem nyugszanak a kedélyek az Egyesült Államokban, ahol a radikális baloldali tüntetők folyamatosan erőszakos zavargásokat szítanak. A helyzet Portland városában a legsúlyosabb, ahol már a Biblia-égetéstől sem riadnak vissza – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 08. 02. 21:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már több mint hatvan napja tartanak az erőszakos zavargások az amerikai Portland városában. A radikális baloldaliak az elmúlt napokban a város bíróságának épületét vették célba, amelyet minden éjszaka megrongálnak és megpróbálnak felgyújtani.

A zavargásokban részt vevő szélsőségesek most szintet léptek, ugyanis azon túl, hogy egy disznófejet is felgyújtottak a bíróság épülete mellett, egy Bibliát és egy amerikai zászlót is elégettek.

Az Antifa-tüntetők egy rendőrőrsöt is megpróbáltak megtámadni, azonban a hatóságoknak sikerült kiszorítaniuk őket.

Nem ez az első incidens, amikor az anarchisták keresztényellenességükről tesznek tanúbizonyságot.

St. Louis városában helybéli keresztények gyülekeztek a város névadója, IX. Lajos francia király szobránál. Békés, közös imát rendeztek a város békéjéért és egységéért, azonban ahogy az egyikük, Connor Martin a Facebook-oldalán leírta: hirtelen Black Lives Matter tüntetők jelentek meg, akik zaklatni kezdték a békésen imádkozó katolikusokat.

A templomok sincsenek biztonságban. A Katolikus Liga (Catholic Action League) szerint július közepén, 48 óra leforgása alatt, legalább négy katolikus templomot rongáltak meg szélsőbaloldaliak.

Ezenkívül a szobordöntögető anarchisták lefejeztek egy Szűz Mária-szobrot is. De Bostonban és New Yorkban is rongáltak már meg szent szobrokat – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.