Hétfőn kezdődik a Babel Sound

Magyar Nemzet
2019. 07. 11. 14:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július 15. és 21. között rendezik meg a balatonboglári Platán strandon a Babel Sound interaktív világzenei fesztivált. Az egy hétig tartó rendezvényen többek között flamencotáncház, gasztronómiai programok és számos gyerekprogram, köztük indiai játszóház is várja az érdeklődőket. A nagy zenei olvasztótégelyt idén is mindenki saját dallamaival teszi még izgalmasabbá. Hogy csak néhány fontosabb előadót említsünk, a brazil Silibrina arcon pörgős latin jazzt hoz, a marokkói Chalaban spirituális afrikai trance-szel lép színre, a spanyol TranceUntes pedig akusztikus hangszerekkel varázsolja el a közönséget.

Ott lesz Tal Ben Ari (Tula) Izraelből, az olasz Maria Mazotta, a holland Bandgladesh pedig saját buboréksátrában tartja éjszakai előadását. A fesztivál egyik sztárfellépője minden bizonnyal a Transglobal World Music Chart 5. helyezettje, a bolgár Belonoga lesz.

Az Évkerék Társulat interaktív mesejátékokkal gondoskodik a gyermekek szórakozásáról minden nap, de a kultúrsátrak kézműves-foglalkozásai és zenei programja is hatalmas élményt jelent a kicsiknek. A fesztivál közvetlenül a parton, a balatonboglári szabadstrandon kap helyet, a belépés és a fesztivál valamennyi programja ingyenes.

További információk érhetőek el az esemény weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.