Világhírű művészek a Filharmónia virtuális koncerttermében

Hangolódjon az ünnepekre klasszikus zenével! Így invitál a Filharmónia Magyarország online hangversenyeik meghallgatására, megnézésére.

Magyar Nemzet
2020. 12. 08. 16:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ebben a rendkívüli időszakban a Filharmónia Magyarország világhírű művészek által hozza közel a zenét. A Filharmónia virtuális koncerttermében igazi zenei tűzijátéknak lehet részese a közönség decemberben. Többek között hallhatja Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertjét december 9-én Veszprémből, december 11-én a világhírű Olga Kern érkezik Magyarországra, a pécsi Kodály Központba, ahol az Óbudai Danubia Zenekar partnereként lép színpadra. December 14-én újra Pécsről jelentkezik a Filharmónia, a világ tíz legjobb zenekara között számon tartott Budapesti Fesztiválzenekarral és Baráti Kristóf hegedűművésszel. Másnap, december 15-én pedig a Vashegyi György vezette Orfeo Zenekar online koncertjét a kaposvári Csiky Gergely Színházból közvetítik.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar Rossini Stabat Materjét adja elő a Kodály Központban
Fotó: Filharmónia Magyarország

A decemberi közvetítéseket az alábbi linkeken keresztül érheti el, a korábbi online koncertekért látogasson el a Filharmónia weboldalára:

Angyalok és pásztorok – Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje – december 9.

Olga Kern és az Óbudai Danubia Zenekar – december 11.

Budapesti Fesztiválzenekar – december 14.

Orfeo Zenekar – december 15.

A közvetítések ugyancsak elérhetők a Filharmónia Magyarország Youtube és Vimeo csatornáján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.