Két közönségsiker a Nemzeti Színház kínálatában

Márciusban két közönségsikert is láthatnak a NemzetiI StreamPAD-án.  Szombaton 19 órától a Körhinta című legendás film színpadi változatával folytatódik a műsor.

Magyar Nemzet
2021. 03. 11. 17:17
null
A Körhinta Fotó: Nemzeti Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerelem erejéről a tánc, a zene és a próza dinamikus egységével teremtett különleges formanyelven mesél a Körhinta című előadás, amelyet Vidnyánszky Attila rendezésében, Zsuráfszky Zoltán társrendező-koreográfus és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködésével láthatnak a Nemzeti StreamPAD műsorán. A Szász Júlia, Berettyán Nándor, Szűcs Nelli, Varga József és Farkas Dénes főszereplésével látható darabot ezúttal is választható angol és magyar felirattal teszik elérhetővé.

A legendás film színpadi változata szombaton este látható
Forrás: Nemzeti Színház

Ezt követi március 27-én Márai Sándor A kassai polgárok című drámája, melyet Szabó K. István állított színpadra. A XIV. században játszódó történet János mester, a kassai dóm kőfaragójának személyes tragédiáján keresztül mutatja be a kor történelmi eseményeit, legfontosabb erkölcsi kérdéseit. A főszerepben Rátóti Zoltán, Tóth Auguszta és Barta Ágnes látható, partnereik: Blaskó Péter, Nagy Mari, Horváth Lajos Ottó, Schnell Ádám, Berettyán Sándor, Szarvas József, Rácz József, Bakos-Kiss Gábor, Rubold Ödön, Szép Domán és Herczegh Péter.

A kassai polgárokat március 27-én közvetítik
Fotó: Nemzeti Színház

A Nemzeti StreamPAD előadásaira a vetítés napján 17 óra 50 percig lehet jegyet váltani az eSzínház vagy a Jegymester oldalán keresztül.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.