Jövőre Budapestre érkezik a Mötley Crue és a Def Leppard

A két zenekar a nagy sikerű The World Tour koncertkörútját folytatja.

Forrás: Live Nation2022. 10. 20. 17:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2022-es év legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően, amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el, a két ikonikus rockbanda, a Mötley Crüe és a Def Leppard 2023-ban kiterjeszti The World Tour elnevezésű turnéját az egész világra – írja közleményében a Live Nation.

A világ körüli turné 2023. február 18-án indul a Foro Sol arénában, Mexikóvárosban. Mind a két banda elviszi felvillanyozó show-ját a rajongóknak, a latin-amerikai koncerteket követően, 2023 májusától rögtön Európába.

 

Azután, hogy végre visszatérhettünk a koncertekhez, egy monumentális nyári turnén vettünk részt az Egyesült Államokban és Kanadában, és most rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ezt a hatalmas turnét elvihetjük a világ többi nagyvárosába, ráadásul Sheffieldben indíthatjuk el az európai részt, ahol nekünk 45 évvel ezelőtt ez az egész kezdődött. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek valamelyik állomáson!

 

– mondta Joe Elliott a Def Leppardtól.

Def Leppard

 

Hihetetlenül jól éreztük magunkat ezen a turnén Észak-Amerikában a nyáron, és már alig várjuk, hogy 2023-ban a világ többi részére is elvigyük a show-t. Crüeheadsek Latin-Amerikában és Európában: készüljetek! Jövünk hozzátok, és alig várjuk, hogy láthassunk benneteket jövőre!

 

– áll a Mötley Crüe közös közleményében.

A show Budapesten is látható lesz 2023. május 29-én az MVM Dome-ban!

Jegyek elsőként a két banda hivatalos rajongói klubtagjainak lesznek elérhetők október 25-én 10 órától, majd a regisztrált Live Nation-tagok tudnak elővásárlási jogukkal élni október 27-én 10 órától. A teljes körű jegyértékesítés október 28-án 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A koncertre különböző VIP-csomagok is vásárolhatók.

 

Borítókép: Mötley Crue. Fotók: Live Nation

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.