Vasárnap jubileumi dupla Uriah Heep-koncert

Az Uriah Heep 50 éves jubileumi koncertjét vasárnap rendezik meg. A legendás angol hard rock zenekar a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Plenáris termébe egy két blokkból álló dupla előadással érkezik.

Magyar Nemzet
2022. 12. 08. 18:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatvanas évek végén – a Black Sabbath, a Led Zeppelin és a Deep Purple kortársaként – indult Uriah Heep az egyik olyan legismertebb hard rock banda, amely a mai napig is aktívan koncertezik. A zenekar egy kétrészes műsort ad – az első felvonásban egy színházi jellegű, egyedi akusztikus előadást hallhat a közönség, a rövid szünetet/átszerelést követően pedig a második blokkban egy teljes értékű rockkoncert részesei lehetnek az esemény látogatói.

Az este során a legnagyobb Uriah Heep-slágerek – Lady In Black, Easy Livin’, July Morning, Stealin’ – is felcsendülnek a Mick Box vezette együttestől, aki mellett a már több mint három és fél évtizede a zenekarban játszó Bernie Shaw énekes, és Phil Lanzon billentyűs, valamint a kétezres évek elején érkezett Russell Gilbrook dobos és Davey Rimmer basszusgitáros lép színpadra.

A kétrészes műsorban a már az égi zenekarban játszó egykori zenésztársakról – Ken Hensley, David Byron, Lee Kerslake, John Wetton és John Lawton – is megemlékeznek majd.

Borítókép: Uriah Heep (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.