időjárás 26°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Gulyás Gergely: Egy átlagnyugdíjas 78 ezer forint pluszpénzre számíthat novemberben

Az Omega zenészének saját magának kellett mentőt hívnia

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost
2023.06.08. 11:42 2023.06.08. 14:09
Az Omega zenészének saját magának kellett mentőt hívnia

Molnár György Elefánt, az Omega zenésze mellkasi panaszai miatt nemrég mentőt hívott magára – adta hírül a Ripost. Tudomást szereztek arról is, hogy bár már több vizsgálatot is elvégeztek rajta, egyelőre nem tudni, mi okozza a problémát.

Küzdelmes hónapok után búcsút inthet daganatos betegségének, erről még maga a zenész számolt be korábban, miután kiderült, hogy az Omega gitárosának utolsó vizsgálatai megnyugtató eredményeket hoztak, és nem alakultak ki áttétek a szervezetében. A karácsonyt már nyugodtan töltötte otthonában, azonban most újabb nyugtalanító panaszokat tapasztalt. Megjegyzik, hogy valószínűleg mindez nincs összefüggésben korábbi problémájával, viszont 

egyelőre nem lehet tudni, hogy mi a gond.

„Vizsgálgatnak, mert valami a szívem táján nincs rendben” – fogalmazott a lapnak Molnár György, aki beszámolt arról is, hogy bár nem jellemző az ilyesmi, de annyira nem érezte jól magát, hogy pünkösdpénteken kihívta a mentőt. 

Még aznap bekerült a Kútvölgyi-kórházba, és késő estig ott is volt. 

„Rengeteg vizsgálatot végeztek rajtam, voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, nem stimmel valami” – részletezte az eseményeket. A zenész azóta is vizsgálatokra jár, hogy kiderítsék, mi okozhatja a panaszt. Úgy fogalmazott, olyan érzése van, mintha ülnének a mellkasán és a hátán. 

Méltó emlék könnyűzenénknek

A magyar kultúra napján a Magyar Zene Házában, megnyitásának első évfordulóján tárta ki kapuját a Nekünk írták a dalt! című kiállítás.

Borítókép: Molnár Zsolt Elefánt (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.