Nem akármilyen sorsra jutott Pamela Anderson híres Baywatch-fürdőruhája

A németországi bikinimúzeumba került Pamela Anderson piros fürdőruhája, amelyet az amerikai színésznő a vízmentők világában játszódó, Baywatch című népszerű tévésorozatban viselt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 06. 05. 13:56
Alerte a Malibu
Alerte a Malibu Baywatch Serie TV 1989 2001 David Hasselhoff Jeremy Jackson Michael Newman Pamela Anderson Chris Fiore Gregory Alan Williams Alexandra Paul Michael Bergin David Chokachi Yasmine Bleeth David Charvet. COLLECTION CHRISTOPHEL © GTG Entertainment / Pearson All American television / The Baywatch Company (Photo by Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP) Fotó: Collection ChristopheL via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baden-württembergi Bad Rappenauban működő Bikini Art Museum hétfőn jelentette be büszkén, hogy egy hétvégi egyesült államokbeli árverésen 27 500 dollárért sikerült hozzájutni a híres ruhadarabhoz.

A Heritage amerikai aukciósház több mint 900 relikviát árverezett el a hétvégén Dallasban a hollywoodi filmek és a televíziós műsorok világából. A fürdőruhára, amelyet Pamela Anderson 1989 és 2001 között viselt vízimentőként az NBC tévésorozatában, 40 rajongó licitált – közölte a bikinimúzeum.

Az új szerzeményt, amelyben a színésznő a tengerparton szaladgált és a hullámok közé vetette magát, Baywatch-beli kollégája, David Hasselhof már a múzeum tulajdonában lévő fürdőnadrágja mellett állítják majd ki – közölte az intézmény, amely a fürdőkultúrával foglalkozó első nemzetközi múzeumként reklámozza magát.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP/Collection Christophel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.