Telt ház volt tegnap a debreceni Campus Fesztiválon + galéria

A zivataros időjárás ellenére minden jegy elkelt a Campus Fesztiválra pénteken, ahol többek közt Azahriah, a Tankcsapda, Parov Stelar és Dzsúdló is fellépett.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 22. 15:00
Campus Fesztivál
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap annyi ember érkezett a Nagyerdőbe, hogy a szervezők kitették a megtelt táblát, ami a fesztivál történetében másodjára fordult elő. A négynapos rendezvény nagyszínpadán eddig Valmar, ByeAlex és a Slepp, valamint a Bagossy Brothers Company mellett az első nemzetközi fellépők, a német sztár dj és -producer, Robin Schulz és a dance-díva Minelli is bemutatkozott. Szombaton ismét egy világsztárral folytatódnak a programok, a nagyszínpadon láthatja a közönség a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia ZAZ-t. Debrecenbe érkezik még a Carson Coma, Beton.Hofi, Korda György és Balázs Klári, Manuel, a Tátrai Tibor nevéhez köthető Godfater és a 90-es évek elektronikus zenei elitjébe tartozó német DJ ATB is. A nagyszínpad programját Majka zárja, ahol már 17 órától kezdődően csinálják a hangulatot.

Borítókép: Művészeti és közösségi programok is várják az érdeklődőket a Campuson (Forrás és galéria: Facebook/Campus Fesztivál official Csikos János)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.