Alföldi Róbert is nagyra tartotta Vidnyánszky Attila bejelentésének tisztességét

„Nem az a fontos most, hogy ki mikor mondott le – nota bene felénk az elég ritka, hogy valaki valóban felelősséget vállal –, nem az a fontos, hogy ki fogadta el, vagy sem, nem a szimpátiák vagy egyebek a fontosak a Nemzeti Színházban történt szörnyű balesettel kapcsolatban” – tette közzé közösségimédia-oldalán Alföldi Róbert színész-rendező, a Nemzeti Színház egykori igazgatója a teátrumban történet péntek esti baleset, valamint Vidnyánszky Attila bejelentése kapcsán.

2023. 11. 13. 20:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház egykori igazgatója a közösségimédia-oldalán osztotta meg véleményét a színházban történet pénteki baleset kapcsán. Ugyanakkor a művész reagált a mai nap történéseire is.

 Mint írja, „Nem az a fontos most, hogy ki mikor mondott le – nota bene felénk az elég ritka, hogy valaki valóban felelősséget vállal –, nem az a fontos, hogy ki fogadta el, vagy sem, nem a szimpátiák vagy egyebek a fontosak a Nemzeti Színházban történt szörnyű balesettel kapcsolatban.”

Kiemelte továbbá: „Egyetlen dolog fontos! Hogy a két kollégánk minél hamarabb és teljesen gyógyuljon és épüljön fel! És amíg ez megtörténik, addig  minden segítséget – anyagit is! – megkapjanak.”

„EZ MOST A FONTOS!” – nyomatékosította nagybetűkkel írva Alföldi Róbert.

A művész üzent a balesetet szenvedett két kollégájának, Szász Júliának és Horváth Lajos Ottónak is:

Kedves Kollégák,

sok erőt és mielőbbi teljes gyógyulást!

Most van az a pillanat, amikor az egész szakma,

mindentől függetlenül veletek van és rátok gondol.

Gyógyuljatok!

 

Borítókép: Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia című előadásban (Fotó: Eöri Szabó Zsolt/Nemzeti Színház)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.