Kázmér 2024. március 4.
logo
Három filmet premier előtt vetítenek majd

A24 – Mozinet filmfesztivál a Toldi moziban

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2023.12.09. 19:00 2023.12.11. 09:55
A24 – Mozinet filmfesztivál a Toldi moziban

Az A24 amerikai filmstúdió négy alkotását láthatja a magyar közönség a budapesti Toldi moziban 2024. január 4. és 7. között. Az A24 – Mozinet filmfesztiválon három alkotást az országos mozibemutató előtt vetítenek.

A január 4-én látható Vaskarom című film a pankráció világát megreformáló Von Erich család már-már hihetetlen, de igaz történetét meséli el. A Sundance filmfesztivál legjobb rendezőnek járó díjával kitüntetett Sean Durkin első nagy költségvetésű filmjének főszereplője Zac Efron, az operatőre pedig Erdély Mátyás (Saul fia, Napszállta) volt. A film február 15-én kerül a mozikba.

Az A24 - Mozinet filmfesztiváljának egyik premierje a Vaskarom lesz.
Az A24 - Mozinet Filmfesztiválon premier előtt látható a Vaskarom is. Fotó: Mozinet.hu

 

A január 5-én az Előző életek, Celine Song filmje lesz látható a Toldi moziban, január 6-án Kristoffer Borgli rendezését, az Álmaid hőse című filmet lehet megnézni Nicolas Cage főszereplésével. 

A film január 18-án kerül a mozikba.
 

A január 7-énl átható Ari Aster Amitől félünk című filmjében Joaquin Phoenix a Joker Oscar-díjas szerepe után ismét a külvilág őrületére saját őrületével válaszoló kisembert alakít.

 Az Örökség és Fehér éjszakák rendezője magabiztosan keveri a legkülönfélébb filmes műfajokat, egyedi és megdöbbentő látványvilágot teremtve.

 

Borítókép: A fesztivál plakátja (Fotó: Toldimozi.hu)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.