Sorozat készül Puskás Ferencről

Egyelőre nem tudni, hol láthatjuk majd a sorozatot, amelynek készítését a Nemzeti Filmintézet is támogatja.

Forrás: NFI2024. 01. 12. 22:00
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc 1955-ben Fotó: dpa/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sorozat születhet Puskás Ferenc életéből – derül ki a Nemzeti Filmintézet (NFI) televíziós döntőbizottságának egyik decemberi dokumentumából. Az NFI által 90 millió forinttal támogatott sorozat forgatókönyvírói Tasnádi István (Aranyélet, Nyugati nyaralás), Hegedűs Bálint (Liza, a rókatündér, Kincsem, Haction) és Bárány Márton (Toxikoma, Becsúszó szerelem) lesznek. 

Puskás Ferenc
Puskás Ferenc. Fotó: AFP/Thaly Zoltán 

A Puskás-sorozatot Kovács Dániel rendezi majd (Válótársak, Mellékhatás, A Tanár), producere pedig az RTL-től tavaly távozó Herman Péter lesz. Azt azonban még nem tudni, az új sorozat melyik csatornán vagy online platformon fut majd, valamint az sem ismert, ki játssza majd a világszerte ismert magyar futball-legendát. 

Borítókép: Puskás Ferenc (Fotó: DPA/AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.