Balázs Péter a Presszóban

Abaházi Csaba Presszó című műsorának ezúttal Balázs Péter volt a vendége a Retro Rádióban. A legendás színművésszel egyebek közt arról beszélgettek, hogy egy hosszas, lassú felépülés után most jobban van.

Forrás: Retro Rádió2024. 02. 10. 14:30
null
Fotó: Szilágyiné Tukács Orsolya
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mesélt  arról is, hogy mostanában kertészkedéssel tölti az idejét, amihez segítséget is kap. Elárulta, hogy nagy könyvtára van, sok bepótolni való olvasmánnyal, illetve lennének saját írásai is, amelyek befejezésre várnának. Felidézte a pályakezdés éveit, leszerződtetését a Vígszínházhoz, ahol több mint húsz évet töltött, majd a szabadúszó és a szolnoki igazgatói éveket.

Balázs Péter az otthonában (Fotó: Kurucz Árpád)

Szó esett a különböző munkáiról, szerepeiről, és arról, hogy szerinte mindent megtett, sőt még többet is, mint amit egy ember bírhat, mert mindig kíváncsi típus volt, és minden lehetőség után kapva kapott. Kiderült az is, hogy építészmérnöknek készült. Szülei művészek voltak, ezért féltették ettől a pályától. 

De vajon mi volt az a fordulat, ami végül mégis a színészi pályára terelte? Miért szerette mindig is a próbákat, milyen szerepet játszott életében a gitár, mivel kereste a kenyerét főiskolásként? Hogyan alakult úgy a pályája, hogy elsősorban humoros szerepei miatt emlékszik rá a közönség? Egyebek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az alábbi videón hallható beszélgetésből.

Borítókép: Abaházi Csaba és Balázs Péter (Forrás: Instagram/Retro Rádió Magyarország)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.